Красиво привітати на Різдво своїми словами, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних Різдвяних привітань у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Сьогодні християни всього світу відзначають велике і світле свято — Різдво! Навіть природа славить Спасителя яскравим сонячним світлом, а люди зустрічають один одного посмішками. Бажаю тобі тепла, добра, любові, спокою, достатку! Зі святом!

В цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі світу в будинку, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаємо вас з Новим роком! Від усієї нашої родини бажаємо вам затишку і домашнього тепла, ароматних запахів і радісних вечорів у колі сім’ї та друзів!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю радості в кожному дні, щирості в кожному слові, теплоти в подіях і яскравості в моментах!

З Різдвом Христовим. Бажаю з вірою і любов’ю на серце запалити свою яскраву зірочку щастя.

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

З Різдвом Христовим, дорога бабуся. Я бажаю тобі залишатися все такою ж прекрасною, чудовою, доброю і милою жінкою. Бабуся, нехай це Різдво подарує мир і щастя, нехай і сьогодні, і завжди поруч будуть близькі люди, що оточують тебе любов’ю, ніжністю і турботою. Бабуся, я бажаю тобі здоров’я, світлих надій і збутової мрій.

Я вітаю тебе з Різдвом Христовим і залишаю теплі побажання любові, гармонії, миру та щастя. Нехай в твоєму серці завжди живе надія, нехай буде життя повне чудес і доброти.

Різдво — це чудова нагода для нових починань. Швидше доїдай пиріг з різдвяного гусака, роби крайню затяжку, запиваючи алкоголем, бери гантелі — і починай нову здорове життя. Завтра. Або може післязавтра. А сьогодні, хай живе Різдво!

Вітаю зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра і достатку в кожен дім! Нехай самі радісні почуття переповнюють душу в цей чудовий день! Хочеться побажати тільки добрих чудес, неземного щастя та здійснення всіх благих бажань!