Привітати з Великоднем у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції найкращих привітань з Великоднем простими словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято — Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Світлий, наповнений духовністю і щирістю свято настав, і з ним я тебе сердечно вітаю. Паса — це не просто червоний день календаря, це можливість духовного очищення і просвітлення. Це початок нового життя, в якій буде трохи більше віри, ніж зазвичай. Тому, в цей особливий, божественний день, я бажаю тобі умиротворення, благ всіх небесних і земних, душевної рівноваги та спокою. Не забувай про Святих, і вони неодмінно допоможуть тобі.

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

У цей християнське свято бажаю виключно стійкого здоров’я, захоплюючого щастя, безтурботного світу, сміховинного веселощів, духовної краси і дивовижною любові! Нехай затишок, порядок і злагода панують під дахом твого житла! Зі святом! Христос Воскрес!

сьогоднісвітле Воскресіння — найважливіший і самий головний день у році. Я від душі тебе вітаю з Днем світлого Великодня і від душі бажаю спокою, рівноваги, благих вістей і християнського смирення. Звичайно, будь завжди здорова, щаслива і в усьому сподівайся на Бога.

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято — Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

З Світлої Пасхою Христовою! Нехай Бог береже Вас і Вашу родину і оберігає від розчарувань, хвороб, горя. Нехай з Вами завжди рука об руку йде щастя і умиротворення!