Привітати з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Яблучним Спасом . Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

Який у нас сьогодні день? На календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас із найпрекраснішим святом — з Яблучним Спасом. У цей світлий день ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити яблука, а після цього приготувати з них що-небудь смачне. Яблучний пиріг буде відмінним приводом, щоб зібрати своїх близьких за одним столом і відзначити цей чудовий свято — Преображення Господнє. Повірте, що це свято дійсно заслуговує на увагу, тому що має цікаву історію. Нехай сьогодні ваші думки будуть чисті, тому що в такий день думати про погане забороняється. Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення всіх бажань і прекрасного настрою. Нехай ваш день буде наповнений приємними подіями. Благополуччя вам і вашим близьким! Вдалого проведення часу.

Хочу привітати вас з Яблучним Спасом і, звичайно, побажати всього самого сприятливого і світлого, чого б ви самі собі побажали. Це свято має велике значення для нашого народу, тому ми повинні завжди пам’ятати про цей день і почитати це свято. Незважаючи на те, що на календарі у нас сьогодні ще шосте серпня, насправді, за традиціями саме після Яблучного Спаса починає вступати у свої права осінь. Я бажаю вам гарного настрою протягом осінніх холодних місяців, нехай ніяка депресія не буде вам страшна. Миру вашого будинку, а також всього самого сприятливого вашим друзям. Їжте освячені яблучка, щоб набратися сил і енергії. Проведіть цей святковий день разом зі своїми рідними та друзями. Здоров’я вам міцного, і нехай удача завжди буде на вашому боці. Всього вам найкращого і світлого.

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом у прозі

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

У свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші добрі починання принесуть свої плоди, мрії збудуться, і щастя увійде у ваше життя!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.