Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Яблучним Спасом . Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.

Шановні православні! Привітаємо один одного зі світлим Днем — Днем Преображення Господньою дорогою. Освятимо дари землі в храмах, скуштуємо яблучних плодів Другого Спаса, почастуємо медом близьких і зміцнимося в вірі. Будемо сподіватися на добре майбутнє, слухати, що підказує нам Отець Небесний, і щиро любити один одного.

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів — Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

Від щирого серця вітаю вас з Преображенням Господнім. Нехай Всевишній зберігає вашу сім’ю і дарує їй Небесне добробут. Нехай на столі завжди будуть соковиті і рум’яні, як яблучка, страви, а ваше життя наповнюється соком і солодкістю. Миру, щастя, злагоди і великої любові вашим серцям і дому.

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят — Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого — міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю тобі світлого шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде в родині лад, а рідні завжди здорові. Радості і гармонії!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, яке святкується щорічно в цей день, шостого серпня. Йдеться про день Преображення Господнього, який по-іншому називається ще і як Яблучний спас. Цікава назва відповідає цікавою тематикою даного свята. Згідно з народним календарем православних слов’ян, саме в цей день в свої права починає вже вступати осінь, хоча здається, що до кінця літа ще цілий місяць. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і благородного, що тільки є в цьому світі. Це свято має подарувати вам багато радості і щастя, тому що цей день присвячений такого смачного фрукту — яблуку. Приготуйте що-небудь цікаве з яблук. Вітаю ще раз з цим чудовим святом! Нехай удача буде на вашому боці. Вдалого свята!