Щиро привітати з Різдвом своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції гарних привітань з Різдвом своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Дивовижне свято — Різдво — однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

Вітаємо вас з Новим роком! Від усієї нашої родини бажаємо вам затишку і домашнього тепла, ароматних запахів і радісних вечорів у колі сім’ї та друзів!

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб все життя було, немов диво, щоб з тобою завжди були твої близькі, щоб Ангел твій тебе не залишав, щоб серце твоє щиро любило, вірило і сподівалося тільки на хороше. Всіх благ і радості тобі не тільки в це світле свято, але і в кожному дні кожного тижня!

Настав Різдво, особливий і велике свято. Нехай в цей день, всі Ваші бажання з’єднуватися в благодатній молитві до нашого Спасителя, який подарував нам надію і віру в майбутнє. Всього самого найкращого Вам. Зі святом!

З Різдвом Христовим Вас! Нехай оточують Вас посмішки, щастя і любов. Нехай Ваші кишені не знають порожнечі, а в Вашій родині нехай завжди буде тепло в стосунках, достаток і благополуччя. Нехай робота приносить не тільки прибув, але і задоволення, а друзі нехай ніколи не зраджують!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай ангел твій тебе зберігає, нехай Бог не залишає тебе в хвилини бід і лиха. Бажаю впевненим і шляхетним чоловіком йти доброї і благополучній дорогою, бажаю в житті вірною надії, віри, радості, щедрості твоєї душі і щирого кохання натомість.

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.