Християнські привітання з днем народження у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних християнських привітань з днем народження до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і згасає віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем ​​в твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердною.

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Людину хорошого, під Богом ходить — вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і доброзвичайності, радощів земних і уроків життєвих. Нехай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя цю хвилину і кожен день!

Нехай Господь тебе благословить, адже колись Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброї надією серцяі щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоє поява на світ — не просто звичайна подія, а чудове звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало благих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких воістину щасливою.

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.