Красиво привітати з Покровою українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Покровою . Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю Вас від всієї душі зі святим святом, з Покровом! Нехай цей день принесе вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені вами добрі справи! Бажаю вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Вітаємо з днем ​​Покрова! Нехай буде білою зима, удача, радість, щастя знову нехай прийдуть у всі будинки!

Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай бачення високих чудес допомагає йти по життю і долати труднощі. Спільна підтримка і розуміння, життя в сьогоденні дні і прозорливість допоможуть в найвідчайдушніші хвилини. Так нехай кожному будуть доступні ці чудеса. Творити свою долю — право людини, і його здійснюють при божественної підтримки.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю благодаті в житті, любові в серці, гармонії в душі і надійного покриву від всіх негод, бід, образи і злості.

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.

У цей світлий день я хочу привітати вас зі святом, яке має дуже цікаву історію. Вам неодмінно потрібно ознайомитися з цією історією, тому що вона грає дуже велику роль в житті православного світу. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, тому що я вважаю, що про це свято повинні знати всі. Сьогодні у вас буде прекрасна можливість відвідати храм, тому що в звичайні дні ви ніяк не знаходите час для цього. Крім того, хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас і ваших рідних, буде надавати сил, тому що різні життєві ситуації вибивають людину з колії. Нехай цей святковий день допоможе вам відпочити і набратися сил і енергії. Проведіть своє свято з чистими думками і добрими намірами.