Красиво привітати з Трійцею у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції щирих привітань з Трійцею у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, блага, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості і достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тебе завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яке лихо і будь-який хвацько.

Прийми від мене найщиріші вітання з цим чудовим святом — Трійцею! Хочу побажати від душі тільки найкращого! Головне — проси у Господа допомоги в усьому, і він ніколи не залишить тебе! Будь вдячний за те, що маєш, і старайся це примножити! Здоров’я і удачі!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Моя улюблена, дорога дружина! Від душі вітаю тебе зі святом — днем ​​святої Трійці! Бажаю, щоб наша любов була такою ж світлою і доброю, як цей день, щоб радість і щастя ніколи не покидали наші серця! Щоб взаємність і благополуччя завжди були поруч з нами!

Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою. Нехай у свято Трійці прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Нехай разом із дзвоном, який сповіщає прихід свята Святої Трійці, у ваше життя прийдуть мир і благополуччя. Пускати не буде на вашому шляху спокус, яким ви не зможете опиратися, нехай перебування в цьому світі буде смиренним і спокійним, а всі гріхи прощені.