Оригінально привітати з Медовим Спасом до сліз

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції красивих привітань з Медовим Спасом у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

За великим промислу Божого ми живемо в цьому світі і користуємося всім, що дає нам природа. Так нехай же Медовий спас принесе вам не тільки смачний запашний мед, солодке життя, відмінний настрій, а й дасть відчути втілення благодаті Господа, обдарує вас здоров’ям і навчить бачити радість навіть у маленьких проявах небесної допомоги. Зі святом!

Медовий Спас — чудове свято. Він змушує блискати мед бурштиновим блиском, звучати дзвони церков, сяяти усмішки, наповнювати радістю серця, а з вуст кожного проливатися дзвінкому сміху. Сьогодні бажаємо всім миру, добра, везіння, радості, удачі, натхнення, здоров’я міцного на довгі-довгі літа.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Медових пряників тобі в Спас! І медового солодкого закінчення літа! Перший врятував несе м’яке сонечко і ще безліч можливостей насолодитися його теплом! Нехай тобі буде медово і тепло весь день, весь місяць, весь рік!

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай твоє життя наповниться ніжним солодким медовим ароматом надій. Нехай Боженька зберігає твою сім’ю від лиха і заздрості. Я від душі бажаю миру, щастя і здоров’я. Бажаю, щоб кожен день був чарівним і добрим. Бажаю, щоб кожна думка була світлою, кожен вчинок — хорошим, а кожна посмішка — щирою.

Медовий спас ми відзначаємо найпершим. Саме в цей святковий день можна насолодитися влітку і сонцем, чудовою погодою на вулиці і навіть в душі, солодким медом. Все кричить про те, що життя — це дивний подарунок Господа, який неодмінно потрібно цінувати, незважаючи на певні перевірки долі. Використовуй шанс для того, щоб зібратися зі своїми близькими людьми і в повній мірі насолодитися шикарним святковим застіллям, смачним медом і шикарними пирогами. Нехай таке застілля неодмінно подарує багато особливих емоцій, адже настільки приємно зібратися з дорогими людьми, знаючи, що вони зможуть підтримати. Хочу побажати тобі зберігати позитив і віру в добре життя, можливість для здійснення заповітних мрій. Дорогий мій чоловічок, залишайся, будь ласка, таким же прекрасним, як і зараз, адже ти можеш не тільки зберегти свій характер, але і стати ще краще. Люблю тебе!

Вітаю з Медовим Спасом і бажаю, щоб до тебе, ніби до меду, прилипало лише щастя і благо, щоб Бог завжди був з тобою і оберігав твою сім’ю від всіх бід. Нехай в твоїй душі світить яскраве сонечко, нехай твоє серце від будь-якої печалі рятується любов’ю і надією.