Привітати з Різдвом у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції щирих привітань з Різдвом у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Нехай в світле свято Різдва висхідна зірка вкаже правильний шлях у житті і наповнить серце спокоєм і благодаттю. Нехай любов Діви Марії наповнить Ваш будинок щастям, милосердям, затишком і взаєморозумінням, а Немовля в яслах несе в сім’ю неземну любов!

Від щирого серця вітаю з цим світлимсвятом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті — відчуття чарівництва.

Народження Христа — велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Коли згасне світло різдвяним вечором і заблищить зірочка на небі, коли весь будинок наповниться умиротвореною тишею, і світло гірлянд святково засяє, тоді почнеться магія Різдва. Згадуй це таїнство, коли суєта життя буде зводити тебе з розуму.

З Різдвом Христовим! Нехай береже Бог Ваш будинок і сім’ю, які так улюблені серцю. Бажаю всім молитвам бути почутими, щоб виконувалися заповітні мрії і прохання, бажання і все те, що так просить серце. Вітаємо!

У різдвяний вечір в будинку горять десятки вогників, запаморочливо пахне свіжою випічкою, а на душі так світло і радісно, ​​що хочеться обійняти цілий світ! У ці миті, повні доброго різдвяного чарівництва, прийміть мої вітання з Різдвом та побажання щастя і любові!

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітання з Різдвом у прозі

Вітаю тебе з Різдвом! Нехай Господь береже тебе і завжди допомагає! Зараз початок року, ми все будуємо плани, надії. Я сподіваюся, що з Божою допомогою ми з тобою будемо багато спілкуватися! Тоді рік точно буде хороший!

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.