Привітати з Трійцею у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції найкращих привітань з Трійцею своїми словами, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Сердечно вітаю вас зі святом Святої Трійці! Бажаю вамуникнути спокус пороку, берегти свою віру, як мати береже новонароджене дитя. Живіть мудро і чиніть справедливо з ближніми, не забуваючи про християнську любов. Бажаю вам і вашій родині здоров’я, бадьорості духу, благополуччя і процвітання. Нехай не покине вас Господь Вседержитель, син його Ісус Христос, а Святий Дух зійде на вас і осінить своєю благодаттю.

Вітаю з Трійцею! Бажаю стати щасливішим в три рази, бажаю жити під добрим прапором небес, бажаю завжди залишатися людиною світлого розуму, міцних сил, чуйного і люблячого серця, відкритої і щедрої душі. І нехай відтепер кожен твій день буде усіяний сонячними променями успіху, а вночі нехай для тебе світять яскраві зірки відради.

На свято Трійці хочу побажати вам всіляких благословень! Щоб щастя, світло, тепло і любов назавжди оселилися у вашому серці! Розквітайте і живіть в задоволення, адже життя — Найцінніший подарунок для кожного з нас! Нехай цей день осяє ваш світ світлом, нехай в сімейне вогнище прийде святе тепло. У нашому світі не повинно бути одиноких і кинутих людей. Бажаю вам зустріти це чудове свято в колі дружньої родини. Найчастіше дякуйте Богові і долі за те, що у вас є прекрасна сім’я, хороша робота, вірні друзі. Нехай віра завжди супроводжує вас і не залишає ні на секунду! Нехай те, про що ви мрієте, збудеться якомога швидше. Чи не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу і красу життя. Нехай все буде так, як ви самі хочете. Бажаю вам любові і терпіння до ближнього. Нехай Бог благословить вас!

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.