Привітати з Трійцею українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних привітань з Трійцею своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю чудовою життя без образ і розчарувань, добрих історій про любов і успіхи, веселих свят в колі рідних і радісних днів з відрадою для серця. Нехай Пресвята Трійця пошле світло блага на твій шлях і натхнення для душі.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Зі святом Святої Трійці вас, дорогі віруючі! У цей день нехай ваші думки будуть чистими і добрими, а душа відкрита для допомоги і співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові і спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою.

Вітаю з Трійцею і від усього серця бажаю жити з чистими думками, з добрими почуттями, з щирою вірою, з гарними надіями, з величезною любов’ю до себе і близьким, до життя і світу. Нехай Пресвята Трійця допоможе забути всі образи і запалити зелене світло на дорозі до твоїх мрій!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму — успішними ідеями, а чаша достатку — матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Вітаю з Трійцею. Бажаю усіяти квітами радості свою душу, подарувати букет щастя для свого серця, дати розпуститися саду своїх надій. Здоров’я всієї твоїй родині, миру за віконцем, гармонії, достатку, благодаті і світлих посмішок.