Привітати з Великоднем своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції зворушливих привітань з Великоднем українською мовою. Обирайте які підійдуть саме вам.

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.

У день Пасхи ми радіємо як діти події чуду. І нехай це диво сталося багато століть назад, його значення від цього ні скільки не зменшилася. Смерть — це не кінець, це початок нової, повнокровним і незмірно більш щасливого життя. Але Бог дав нам можливість погуляти і по цій планеті, де є багато прекрасного і дивного. Будемо радіти цьому житті теж, адже сьогодні таке світле свято. Христос Воскрес!

Воскресіння Господа Ісуса Христа — чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне — на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваша сім’я по милості Господа буде врятована від бід, хвороб і розбіжностей! Нехай за святковим столом сьогодні зберуться найближчі люди, і нехай вони будуть з вами поруч не тільки в цей день! Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щире. Нас зближує НЕ відстань, а душевне тепло і розуміння. Нехай панує воно у вашій чудовій родині! Живіть у мирі, зі святом світлого Великодня вас! Христос Воскресе!

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.