Привітати з Великоднем українською мовою, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Великоднем . Обирайте які підійдуть саме вам.

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Прекрасний день, говорить весняний запах зеленого листя і аромати ніжних квітів, що витають в теплому повітрі, нарешті настав. Це — Великдень! Від щирого серця вітаю Вас і бажаю сімейного комфорту і благополуччя, справжнього успіху, здоров’я і натхнення! Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю з добрим і блаженним святом Пасхи! Бажаю, щоб все хороше пригадувалося, а все погане миттєво розчинялося в повітрі. Нехай життя буде чудовою, радісної і світлої, нехай з вірою в серці та надією в душі для тебе завжди відкриваються будь-які двері до справжнього щастя.

Бажаю, щоб святий Великдень подарувала вам всі земні і душевні блага! Нехай тіло ваше наповниться здоров’ям, а душа благодаттю. Нехай ваші добродійні справи виходять з самого серця, і люди відповідають вам взаємністю. А в родині вашої нехай панує взаєморозуміння і турбота один про одного.

Світлий Великдень — це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Нехай на Пасху Христову в твоїй душі розпуститься цілий розсип щастя, райського благодатність, самовідданої віри, самовідданої доброти, безмежної радості і відмінного здоров’я. Христос Воскрес!

Великдень називають головним святом в році … Якби не було його — були б безглузді всі інші свята. Тому я бажаю, щоб цей Великий день приніс тобі впевненість в своїх силах, в завтрашньому дні і влив в тебе нові сили. І нехай ці сили донесуть тебе до твоїх цілей, а боже благословення буде тобі вірним супутником, оберігає від сумнівів, перешкод і тривог.

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітання з Великоднем українською мовою