Привітати з Водохрещем своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Водохрещем . Обирайте які підійдуть саме вам.

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Нехай це православне торжество привнесе в твоє життя доброти і святості, взаєморозуміння і примирення! А обмивання святою водою змиє негатив, темнідумки і невдачі, одночасно з цим зарядивши добром і миролюбністю!

Дорогі мої, улюблені, рідні і найближчі! Нехай у вашій родині завжди панує щастя. Нехай хвороби, і біди не приносять вам сліз. Нехай Господь вбереже вас від будь-якої негоди. Бажаю вам фортеці віри, твердості духу і великої любові в серці. З Хрещенням Господа!

Вітаю зі святом великим, важливим — з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

У цей день повітря незвично Мороз, свіже і чисте. 19-го січня Земля в очікуванні одного з найважливіших свят — Хрещення Господнього. Хочу побажати, щоб три речі завжди залишалися при вас: надія, любов і віра. Нехай ваше серце завжди буде відкрито для добрих справ.

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

У цей славний день, в день, коли Спаситель прийняв хрещення, бажаємо вам здоров’я богатирського, нехай свята вода і хрещенські морози зроблять нас чистіше душею, багатшими духом, міцніше тілом і світліше в помислах і справах!

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!