Привітати з Водохрещем

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції зворушливих привітань з Водохрещем своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Господь Бог послав на землю таке чудо. Нехай він його зберігає в своїх руках. Бажаю чистої любові і щастя. З хрещенням вас!

Нехай світле свято Хрещення Господня принесе в твій будинок любов і Боже благословення. Нехай всі печалі і тривоги змиє водохресна вода. Нехай радість і надія живуть в твоєму серці. І нехай завжди, у всіх твоїх справах і турботах, з тобою поруч буде Господь, допомагаючи тобі прийняти рішення, підтримуючи тебе і оберігаючи.

Вітаємо з Господнім Хрещенням! Нехай у Вашому житті все буде чисто, чесно і гладко. Нехай всі гріхи, недомовки, пролиті сльози забере священна вода, і наповнить Вас міцним здоров’ям, щастям і готовністю йти до нових звершень.

Дозвольте Вас привітати в день великого свята — Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

У свято чистий і великий бажаю добрих прагнень і добрих надій, міцного здоров’я і міцної віри. З Хрещенням Господнім! І нехай настане в житті благодать.

Дорогі мої, улюблені, рідні і найближчі! Нехай у вашій родині завжди панує щастя. Нехай хвороби, і біди не приносять вам сліз. Нехай Господь вбереже вас від будь-якої негоди. Бажаю вам фортеці віри, твердості духу і великої любові в серці. З Хрещенням Господа!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай льодова холоднеча заморозить твої образи і тривоги, нехай світле кохання зігріває твої мрії і надії.

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов — взаємної, а життя — прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

Ось і настав загальний християнське свято — Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.