Привітати з Вознесінням у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних привітань з Вознесінням у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Бажаю всіляких благ у Вашому житті, бажаю умиротворення і спокою. Нехай світло осяває Ваші серця і тепло гріє Ваші будинки. Нехай завжди присутні добробут і порозуміння в Вашій родині. Вітаю з Вознесінням Господнім!

Привітання з Вознесінням своїми словами

Привітання з Вознесінням своїми словами

Вітаю вас від щирого серця, адже сьогодні настав благодатний, чудовий святковий день — Вознесіння Господнє! Нехай же він подарує вам все найпрекрасніше і чудове, що тільки можна собі уявити! Нехай все те, про що мріється, як можна швидше стане реальністю! Бажаю впевнено йти вперед і радіти життєвим досягненням!

Нехай у свято Вознесіння Господа нашого стануть чистішими ваші помисли, стануть добрішими ваші серця, і дорогу вашу нехай висвітлює світло, що відбувається з волі Його! Дорогі друзі, я щиро бажаю, щоб Господь направляв вас, зберігав вас і посилав вам Своє благословення!Складіть руки ваші в молитві, і все, про що ви моліть, прийде!

Сьогодні важливий релігійне свято — Вознесіння Господнє. Ця подія — вознесіння Христа на небо — показує нам, як людина в відповідності зі своєю природою і сутністю долає смерть і знаходить безсмертя душі. Земля — ​​наше тимчасово притулок, а Небо — вічний будинок, де панує істина, добро і краса. Зі святом, православні!

Ось і відрахував календар 40 днів від Великодня і прийшов Святий свято Вознесіння Господнє. Сьогодні хочеться побажати всім християнам зміцнення віри, смирення, відпущення гріхів. Нехай кожен ваш крок буде спрямований лише на добро, а від невірних рішень зберігає і оберігає Вас Бог.

Дорога моя подруга! Вітаю тебе зі святим святом Вознесіння Господнього! Хочу побажати любові, радості, добра, багато приємних моментів в житті! Щоб щастя і успіх ніколи не кінчалися, а життя не переставала приємно дивувати чудовими сюрпризами! Все вдасться! Ти гідна найкращого в житті!

І сталося по сорока днів після Великодня прийшов на нашу землю свято Вознесіння Господнього! У цей день, коли дзвін оспівує Спасителя нашого, хочеться побажати добрим людям здоров’я і щастя! Нехай все у вашому житті відбувається з благословення Господа! Нехай нагородою за добрі справи стане благоденство!

День Вознесіння Господнього святкують на сороковий день після Великодня. Всі православні в цей день намагаються відвідати храми і помолитися. В цей день, як і в усі православні свята не можна працювати. Це свято символічний повір’ями і прикметами. Вільне в цей день час потрібно присвячувати молитвам і членам сім’ї. Багато хто вірить, що якщо загадати бажання в це свято, то воно неодмінно збудеться. Кажуть, що в цей день заборонено прибирати в будинку, так як щастя можна «прибрати». Віруючі люди намагаються дотримуватися вірування і заборони. У це свято просите у Бога допомоги для близьких. І нехай все у вас буде добре.