Красиво привітати з Різдвом українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції зворушливих привітань з Різдвом своїми словами, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Дорога подруга, я від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. У це світле свято я хочу побажати тобі благополуччя, достатку, взаєморозуміння і душевної рівноваги. Нехай удача посміхається тобі завжди, а нещастя обходять стороною. Будь щаслива і зі святом

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю від щирого серця світлого блага і доброго світу, вірного щастя і неймовірною радості душі.

Напередодні світлого і доброго свята, який свідчить про народження Бога Ісуса Христа, приносимо вам свої вітання і щирі побажання. Нехай у вас все завжди йде на лад — справи будуть успішними, любов взаємної, щастя — величезним, емоції — позитивними і веселими. Несіть в світ світло і добро, великодушність і прощення, забудьте старі сварки і образи! Миру вам і світлої радості! І нехай Господь береже вас і ваших рідних.

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі — частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Нехай в цей день прийде спокій і щастя. Нехай за тебе моляться рідні. Бажаю, щоб твій будинок відвідували віддані друзі. З Різдвом!

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Шановні колеги! З наступаючим вас Різдвом! Давайте дружно забудемо минулі образи і почнемо все з чистого аркуша. Нехай радісне очікування дива не підведе, і в житті трапиться величезне щастя. Бажаю вам купатися в успіху, слави, уваги близьких і достатку. Нехай свято принесе вам тільки добре, світле і позитивне!

З Різдвом Христовим. Нехай небеса пошлють силу і віру, нехай в життя твою прийде щастя і успіх. Бажаю бути коханим чоловіком, добрим і чудовою людиною. Бажаю здоров’я, удачі, всіх благ і достатку.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне — не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося — я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.