Оригінально привітати з Вербною неділею до сліз, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних привітань з Вербною неділею своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Вербною Неділею і від душі хочу побажати створювати щось добре і чудове, вірити тільки в хороше і світле, дарувати близьким свою любов і турботу, згадувати все веселе і жити щасливим сьогоденням. Нехай в цей Вербну неділю твоє серце покине печаль і тривоги, нехай наповниться добрим здоров’ям і світлом радості твій будинок.

Моя дорога, вітаю з Вербною Неділею! Нехай день за днем ​​на обличчі сяє усмішка і всім на подив збуваються мрії. Бажаю благополуччя тобі і твоїм близьким!

За добрі слова хочу сказати спасибі! Нехай Боженька вас зберігає, а навколо розквітає щастя. Щоб щиро посмішка не сходила з обличчя і добрі вісті наповнювали життя радістю!

З Вербною неділею! Це прекрасне свято — привід для веселих посиденьок в добрій компанії за чаркою чаю. Бажаю тобі відзначити цей день так, щоб не було нестерпно боляче твоїй голові і тілу вранці. Нехай друзі завжди будуть поруч, а тобі щастить безмежно!

Вітаю з Вербною Неділею! Бажаю найсвітліші настрої, твердості віри, благополуччя і благоденства вашого будинку, щирих і добрих людей навколо!

У колишні часи перед тим, як братися за нову справу, у Вербну неділю з’їдали три вербові сережки! Але нехай і без цього ритуалу всі твої важливі починання будуть приносять справжню радість, великий успіх і чарівне щастя! З надихаючим світлим святом!

Бажаю тобі міцного здоров’я. Бажаю тобі щастя і поваги. Нехай всі плани виконуються, нехай заповітні бажання збуваються. Молити Господа Бога, дякуй йому за все, що він тобі дає в цьому житті. Нехай Вербну неділю зробить тебе добрішими і щасливішими, а всі невдачі ростять, як лід, при сонячної і теплої погоди!

Вітаємо з чистим святом Вербної Неділі, бажаємо наповнення Ваших душ світлом і спокоєм, нехай у Ваших домівках і серцях завжди присутній радість, затишок, багатство і радість спілкування.

Нехай священна верба стане грізною зброєю в твоїх руках, яким ти зможеш проганяти від себе всі неприємності і невдачі. І нехай Господь удосконалить твій характер гнучкістю вербової гілки, і навчить тебе швидко знаходити вихід з будь-якої ситуації.

Дорогі наші брати і сестри! Вітаємо вас зі святом Вербної Неділі! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди присутній світло і мудрість Бога — Творця і Спасителя світу! Нехай ваші душі кожну хвилину наповнюють доброта і увага до тих, хто поруч! Бажаємо, щоб Божа любов оселилася в ваших серцях і приносила рясні плоди розуміння, співчуття і допомоги іншим людям! Нехай Господь благословить вас на праведне і яскраве життя служіння близьким!

Привітання з Вербною неділею до сліз

Привітання з Вербною неділею своїми словами