Привітати на Різдво українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції Різдвяних привітань . Обирайте які підійдуть саме вам.

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі — твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

З Різдвом Христовим, зі святом! В цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя і справжнього безмежного щастя. Бажаю, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від всього поганого. І не забувайте його дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!

Дідусь, з Різдвом тебе. У це свято нехай стане добрішим і яскравіше світ навколо, нехай душа твоя знову повірить в диво і чарівництво, нехай серце з року в рік невпинно б’ється в ритмі щастя і любові до рідних, нехай різдвяна казка збере в твоєму домі велику і дружну сім’ю за багатим і смачним столом.

Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю Вам і Вашим близьким миру та злагоди, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і гарного новорічного настрою.

З Різдвом Христовим, дорога бабуся. Я бажаю тобі залишатися все такою ж прекрасною, чудовою, доброю і милою жінкою. Бабуся, нехай це Різдво подарує мир і щастя, нехай і сьогодні, і завжди поруч будуть близькі люди, що оточують тебе любов’ю, ніжністю і турботою. Бабуся, я бажаю тобі здоров’я, світлих надій і збутової мрій.

Коли згасне світло різдвяним вечором і заблищить зірочка на небі, коли весь будинок наповниться умиротвореною тишею, і світло гірлянд святково засяє, тоді почнеться магія Різдва. Згадуй це таїнство, коли суєта життя буде зводити тебе з розуму.

З Різдвом тебе, любий друже! Бажаю, щоб це світле свято подарував тобі гармонію, бадьорість духу, душевний спокій і здоров’я. Нехай удача та підтримка рідних людей допоможуть тобі у всіх справах, а любов, як зірка, висвітлює твій шлях!

Ми зустріли Новий рік. Прийшов час самого доброго свята. Дозволь від щирого серця привітати тебе і побажати тільки хорошого. Проведи цей день зі своїми близькими, скажи, що любиш їх. Зі святом!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя — місто Віфлеєм — означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Найменші все ще вірять в казку і подібні речі, тому і поздоровлення для них повинні бути відповідними.