Привітати з Благовіщенням українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Благовіщенням своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю зі світлим Благовіщенням! Бажаю цінувати все те, що ви маєте на життя. Дорожите своїми рідними людьми, радісними щоденними моментами, роботою, любов’ю і друзями. Вірте в свої сили і ставитеся до життя з натхненням. Ніколи не опускайте руки і все у вас вийде!

У Великий день Благовіщення бажаю, щоб навколо панували мир і процвітання, щоб у будинку була любов, гармонія і благополуччя. Нехай Господь посилає щирих і надійних людей. Удачі по життю і спокій в душі!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Нехай в цей день Бог благословить землю, рослини і все живе. Нехай наповниться все до країв новим життям, новим подихом. Щастя, миру, спокою в кожен куточок землі і кожну душу. Жити тільки з благими намірами, сподіватися на добро і самим безоплатно віддавати його. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Нехай цей день наповниться теплом рідних сердець. Нехай всі проблеми і перешкоди відійдуть на задній план. Доля підносить свої найкращі подарунки. Світися щастям, добротою і здоров’ям!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!

Благодаті і спокою душі, любові такої, щоб зігріла серце, вогню в очах, здоров’я, бачити світу красу я в цей день бажаю вам сердечно! День радісний і світлий для мирян — Благовіщення нехай зміцнить вашу віру, подарує, терпіння, сили і доброту!