Привітати з Благовіщенням українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Благовіщенням своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зсвятом доброї надії і світлої віри! Бажаю, щоб в житті були тільки благими звістками, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, тільки вірна любов.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Скільки радості і світлого торжества в прекрасному святі Благовіщення! Скільки щастя несе він християнам усього світу — і скільки добра приніс він тобі! Нехай все, що дорого і любимо, оточує тебе в житті і дає тобі натхнення, нехай любов супроводжує тебе всюди!

Благовіщення з перших хвилин дарує радість і спокій в душі, впевненість в самому прекрасному майбутньому. Не потрібно сумувати і сумувати, адже серце зігріте Господом і Богородицею. Вищі сили, всесвіт прихильні тобі, налаштовуючи на хвилю позитиву. Відкрийся цієї чудодійної енергетиці, яка дозволить сміливо крокувати по життю, відсторонюючись від будь-яких перешкод. Бажаю, щоб кожен день приносив тільки найкраще і впевненість в тому, що всі плани втіляться в мирському житті так, як цього бажає твоєї душі. Слухай свого серця і не йди на поводу у мізків, які часто намагаються протидіяти істинних цінностей, відроджуючи сумніви. Відкривай нові грані життя і, звичайно, цінуй їх по-особливому. Благовіщення — унікальне свято, з яким можна зробити крок в нову і світле життя, переступивши через обрив. Щастя!

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю повної чаші добра, радості, щастя, Божого благословення, здоров’я і благополуччя. Нехай Богородиця чує молитви і захищає від бід. Нехай в будинок заходять тільки хороші гості і лише благі вести!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай Бог живе в твоїй душі і віра в Його допомогу. Бажаю сподіватися тільки на краще, і нехай трапляється тільки хороше, нехай все, що було погане, ніколи не повториться, нехай в твоєму серці горить вогонь любові, нехай поруч ходить вірна удача.