Привітати з днем ангела Василя своїми словами, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції самих красивих привітань з днем ангела Василя у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Василь, здоров’я, успіху, посмішки в очах, віри, надії, удачі у справах. У сім’ї — розуміння, тепла і любові. Нехай юності полум’я не гасне в крові!

З днем ​​ангела ! Хочу побажаті, щоб на твоєму шляху Василь НЕ було перешкод і, щоб твоя доля була щедра на світлу удачу и щасливі події, щоб твоя діяльність приносила тобі задоволення и достаток, щоб твоє серце всегда було наповненне любов’ю й розумінням. І в цьом усьому тобі допомагає твій ангел-охоронець.

Щиро вітаю тебе Василь з красивим святом-Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лишь одного: нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

Василь! Вітаю тебе! Сьогодні день імені твого. Як кажуть: «Як корабель назвеш, так він і попливе». Я бажаю, щоб ім’я твоє допомогло тобі у творчому розвитку і в досягненні цілей, і щоб твоє плавання на каравели Василь було довгим і щасливим!

Не дарма в народі кажуть: «Небо — терем Божий, а зірки — вікна, звідки ангели дивляться». Нехай твій ангел-охоронець не втомлюється спостерігати з небес за твоїми діяннями, оберігає від злого слова і лукавого погляду і завжди допомагає тобі Василь.

Василь! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Василь, прийми мої найщиріші вітання з Днем твого небесного покровителя. Ти не бачиш свого Ангела, але він точно десь поруч. Він поруч кожну мить і кожну годину. Цінуй його, молися йому і тоді в твоєму житті буде тільки радість і щастя. З Днем ангела!

Привітання з днем ангела Василя у прозі

Привітання з днем ангела Василя до сліз

Бувають миті, коли у долю втручається інтуїція і ніякі закони природи не можуть пояснити наші рішення. Багато хто вірить, що в такі миті ангел на плечі нам шепоче, як потрібно вчинити, а внутрішній голос розуму — не що інше, як його святе напуття. Я тобі бажаю Василь в цей особливий день згадати, як часто ти дієш за покликом свого серця і зробити це головним законом у своєму житті. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч з тобою!