Привітати з Різдвом до сліз

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних привітань з Різдвом українською. Обирайте які підійдуть саме вам.

З Різдвом Христовим! Нехай яскрава різдвяна зірка запалить в душі вогонь і допоможе відшукати дорогу до мрії! Нехай Господь і ангели допоможуть її здійснити! Чудес тобі і чарівництва! Казкового настрою і несподіваних, неймовірних, але дуже приємних сюрпризів!

Бажаю, щоб атмосфера божественного настрою, святого занурення зберігала свої сили протягом тривалого часу, щоб відчуття свята не зникало, а світ навколо був наповнений любов’ю, ніжністю, відданістю і душевністю. Нехай казка неземних відчуттів збереже блаженство в тілі і в душі, а успіх, везіння і удача супроводжують на земному шляху.

Бажаємо в Різдвяне свято бути наодинці з Христом! Молитовних благ і світлих починань! Нехай ваша місія буде вказувати мандрівникам дорогу в Божу обитель, де вони знайдуть всі відповіді на свої питання.

З Різдвом Христовим від щирого серця вітаю. Нехай це свято нагадає серцю про дитячі мрії і надії, про щиру віру і очікуванні чудес. Нехай в Різдво засяє посмішка на обличчі, пролунає дзвінкий сміх в будинку і зберуться всі дорогі люди за святковим столом.

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом — Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

Мила, кохана, рідна! Нехай різдвяні дзвіночки, своїми срібленими голосами, розкажуть тобі про мої побажання. Нехай очі твої, завжди щастям горять, а губки, мені про любов говорять. Нехай наш будинок, буде повною чашею, а разом ми будемо довше і частіше. Нехай щастя назавжди увійде в наше спільне життя, а мир буде яскраво прикрашений добром, любов’ю і хорошим настроєм. З Різдвом, моя найулюбленіша жінка на світі, моя люба дружина!

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю запалити в душі вогонь надії, відкрити для серця шлях до мрії. Всіх добрих благ і справжнього щастя, взаємного кохання і яскравих чудес!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом українською мовою

Дорога сестричка, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Нехай твій будинок завжди осяває світ, нехай повна чаша завжди буде в ньому. У це світле свято не сумуй і не сумуй, а тільки посміхайся і хай буде по-справжньому щасливою. Зі святом!