Привітати з Трійцею до сліз

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції гарних привітань з Трійцею українською. Обирайте які підійдуть саме вам.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав — це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

Вітаю з Трійцею! Нехай буде щастя і здоров’я в будинку, любов і добро в серці, удача й успіх на життєвому шляху, мир і радість у душі, розуміння і повагу в родині.

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Вітаю з чудовим святом Трійці. Бажаю яскравого світла щастя і добра, миру і благодаті в твоєму житті. Нехай Пресвята Трійця допоможе знайти і віру, і надію, і любов, нехай у цей день здійсняться найзаповітніші мрії душі, нехай неодмінно знайдеться відрада для серця.

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Вітаю з Трійцею і від усього серця бажаю жити з чистими думками, з добрими почуттями, з щирою вірою, з гарними надіями, з величезною любов’ю до себе і близьким, до життя і світу. Нехай Пресвята Трійця допоможе забути всі образи і запалити зелене світло на дорозі до твоїх мрій!