Привітати з Трійцею своїми словами, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Трійцею простими словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю з Трійцею і бажаю здоров’я, миру, радості і благополуччя. Нехай твоє серце повниться щедрою і світлою любов’ю, нехай твоя душа сповнена буде натхнення і краси, нехай у твоєму житті сповнена буде чаша достатку і щастя.

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Зі святом привітати хочу, душевної гармонії, здоров’я в будинок ваш побажати поспішаю. Нехай промені денного світла будуть зігрівати в холодну погоду, а хороші друзі стануть надійною опорою у всіх труднощах. Щастя, удачі, віри, взаєморозуміння. Забувайте про погане, мрійте, насолоджуйтеся дорогоцінної життям.

Нехай наша зелена планета кружляє тебе в атмосфері радості, нехай небо посилає тобі щасливі події, а Господь оберігає від бід. А ти хай прославляє Його кожен день, особливо сьогодні, в свято Трійці.

Трійця — одне з великих православних свят. Нехай же цей день буде сповнений щастя, радості і смиренності. Як єдині три божественних початку, так нехай будуть єдині у вашому житті віра, мудрість і добро. Забудьте про зневірі, даруйте близьким турботу і увагу, дякуйте Богові за кожен прожитий день, і тоді ваше життя наповниться світлом. Зі святом!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю зі святом Трійці і від усього серця бажаю смарагдових надій і світлих мрій, квіткового раю в життя і справжнього щастя. Нехай твоя віра і любов не дозволять ніколи опустити руки, нехай життя твоє завжди буде сповнена дзвінких пісень радості і щирих почуттів любові.