Привітати з Яблучним Спасом до сліз, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції оригінальних привітань з Яблучним Спасом до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

З Яблучним Спасом тебе! Нехай життя твоє буде як яблучко — такою ж яскравою, соковитою, смачною і ароматною.

У календарі відзначено дуже багато різних свят, проте деякі з них не знайомі людям, томувам варто бути в курсі всіх цих свят, щоб вчасно вітати своїх близьких і рідних. Я хочу привітати вас зі святом, яке відзначають сьогодні в нашій країні. Йдеться про свято, яке має дві назви — Преображення Господнє, а також Яблучний спас. Я хочу побажати вам всього самого світлого і доброго, що відповідає тематиці даного свята. Мені хочеться побажати вам здоров’я і тільки здоров’я. Думайте тільки про все світлому, чистому і благородній, щоб отримати благословення. У цей святковий день по-іншому навіть бути не може. Сьогодні вам потрібно їсти освячені яблучка, тому що вони є символами цього дня. Нехай протягом усього святкового дня вас буде переслідувати гарний настрій.

Сьогодні святкується один з найбільш шанованих свят — Яблучний спас. Я хочу побажати вам гарного і рясного врожаю яблук, які ви сьогодні освятите в церкві, щоб отримати благословення Господа. В цей прекрасний день у вашому будинку повинен відчуватися запах свіжих яблук. А ще ви можете спекти щось смачне, щоб почастувати всіх своїх рідних і близьких. Нехай удача завжди буде поруч з вами, тому що вона допоможе вам домагатися всіх поставлених завдань. Крім того. Не забувайте, що Яблучний спас означає, що осінь починає вступати у свої права. Готуйтеся до осінньої прохолоді, а для цього вам допоможуть освячені в церкві яблучка. Бажаю вам міцного здоров’я, любові і виконання всіх ваших бажань. Нехай у домі завжди пануватиме взаєморозуміння. Бажаю вам гарного настрою протягом усього святкового дня.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Щиро, від чистого серця і з чистими помислами вітаю тебе з Преображенням Господнім. Цей день служить усім християнам нагадуванням про мудрість предків, необхідність милосердя, силу віри. Нехай щоранку настає для тебе з радістю буття, нехай всі задумані справи виходять! Бажаю здоров’я тобі і твоїм близьким!

Яблуневий Спас! — Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!