Щиро привітати з хрестинами своїми словами, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з хрестинами своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Ангел добра спустився на землю, щоб дати тобі християнське ім’я і небесний захист на все життя від зла і від всього поганого, що відбувається навколо тебе. Його голос завжди ласкавий, незримий і ніжний і він завжди відповість тобі добрими і несподіваними думками, коли тобі сумно, погано або сумно, він завжди подарує тобі мудрість і допомогу в добрих справах. Нехай життя не завжди буде такою, як хотілося б, нехай вона не буде дарувати тобі кожен день морозиво і зв’язку ананасів, але ангел подарує тобі спокій і терпіння в досягненні життєвих цілей, а так само ніжність, любов і доброзичливість, завдяки якому до тебе завжди будуть тягнутися люди і ти будеш радий спілкуванню з ними. Будь бадьорим, розумним і товариським і до тебе потягнуться люди.

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай тепер Господь його завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для улюбленої дитини життя справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за малюком і дарує світло добра.

Милі батьки, хочу побажати вам величезного щастя, яке ви обов’язково повинні розділити зі своїм малюком. Хрестини виявляються воістину важливою подією, яке дозволяє отримати шанс для того, щоб використовувати найпотаємніші можливості для сімейного щастя. Нехай у вас все обов’язково складеться на 100%. Бажаю, терпіння і віри в світле майбутнє, надії і розуміння, що Господь веде вас по потрібної дорозі, захищаючи від багатьох життєвих перешкод. Нехай будь-які мрії та бажання знаходять можливість для своєї реалізації. Звичайно, нехай синочок вас радує в будь-який час доби і кожен день, адже можливість знайти своє щастя в рідному малюка — це саме чудове мить протягом цілого життя. Пам’ятайте про те, що з сьогоднішнього дня ваш синок перебуває під захистом Господа, який обов’язково подарує йому краплину щастя.

Привітання з хрестинами своїми словами

Привітання з хрестинами українською мовою

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.