Щиро привітати з Трійцею українською мовою, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції сучасних привітань з Трійцею у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Зі святом привітати хочу, душевної гармонії, здоров’я в будинок ваш побажати поспішаю. Нехай промені денного світла будуть зігрівати в холодну погоду, а хороші друзі стануть надійною опорою у всіх труднощах. Щастя, удачі, віри, взаєморозуміння. Забувайте про погане, мрійте, насолоджуйтеся дорогоцінної життям.

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят — Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Вітаємо зі святом Святої Трійці! Нехай чистий будинок, прикрашений свіжою річної зеленню, принесе вашим душам мир, щастя і спокій! Бажаємо вам виростити в собі найпрекрасніше що заповідав нам Господь: радість, милосердя і любов! Нехай вам завжди приходять на допомогу небесні захисники! А неприємності і печалі обходять ваш будинок далекої стороною!

Вітаю тебе з цим найсвітлішим днем, нехай тебе Господь благословить і подарує твоєї душі спокій і благодать, любов тобі безмежної, позбавлення від усіх недуг, загального прощення, нехай тебе завжди оберігає ангел в ім’я отця і сина і святого духа.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Привітати з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею своїми словами

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Вітаю з прекрасним святом! Днем Святої Трійці! Хочу від душі побажати вам, щоб життя дарувала тільки найкраще, нескінченно радуючи успіхами і досягненнями! А ви лише намагайтеся, прагнете і робіть те, що в ваших силах, щоб домогтися свого! Хай допоможе вам Бог!

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.