Красиво привітати з Благовіщенням своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції красивих привітань з Благовіщенням у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Сталося велике чудо з чудес сьогодні — Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Благовіщення — велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, — це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Благовіщення — світле свято на порозі Пасхи. Тобі, твоїм рідним і близьким у цей прекрасний день бажаю головного: віри, любові і надії.

Привітати з Благовіщенням до сліз

Привітання з Благовіщенням своїми словами

У Благовіщення хочу побажати всього найкращого, що є в цьому світі. Добробуту, достатку, непідробною і взаємної любові, величезного запасу здоров’я і безмежного щастя! Нехай у всіх справах завжди супроводжує удача. І нехай всі бажання неодмінно збуваються!

Благовіщення з перших хвилин дарує радість і спокій в душі, впевненість в самому прекрасному майбутньому. Не потрібно сумувати і сумувати, адже серце зігріте Господом і Богородицею. Вищі сили, всесвіт прихильні тобі, налаштовуючи на хвилю позитиву. Відкрийся цієї чудодійної енергетиці, яка дозволить сміливо крокувати по життю, відсторонюючись від будь-яких перешкод. Бажаю, щоб кожен день приносив тільки найкраще і впевненість в тому, що всі плани втіляться в мирському житті так, як цього бажає твоєї душі. Слухай свого серця і не йди на поводу у мізків, які часто намагаються протидіяти істинних цінностей, відроджуючи сумніви. Відкривай нові грані життя і, звичайно, цінуй їх по-особливому. Благовіщення — унікальне свято, з яким можна зробити крок в нову і світле життя, переступивши через обрив. Щастя!

Благовіщення — свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!