Оригінально привітати з Різдвом у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Різдвом своїми словами, у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

З Різдвом Христовим, дорогі хрещена. Бажаю легкої і щасливого життя без тяжких турбот і переживань, з добрими посмішками і хорошими людьми поруч. Хресна, в це чудове свято я бажаю всього самого радісного, всього найнеобхіднішого, всього самого красивого. Нехай буде здоров’я, лад і достаток в твоїй чудовій родині!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

В сімейне свято Різдво Христове — нехай світ панує в будинках на всій землі. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері.Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові!

Січневе небо сьогодні прикрасить чарівний світ різдвяної зірки. Нехай цей світ захистить вас від підступів злих людей і важких думок. Нехай затишок, тепло, щастя, любов знайдуть собі місце в кожному куточку вашого будинку! Бажаю вам яскравих емоцій і простих рішень життєвих завдань!

В цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі світу в будинку, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель — Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Доню! Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у твоєму домі панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде повно любов’ю! Хай щастя і удача супроводжують тебе в усіх справах, а біди і невдачі проходять мимо! З різдвом, улюблена моя!

Новий рік і Різдво — це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Привітати з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом українською мовою