Оригінально привітати з Різдвом у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Різдвом своїми словами, у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Нехай прихід у світ Христа пробудить в вас милосердя до ближніх, щоб у вас в 2021 році було якомога більше приводів його проявити. Бажаємо творити справи милосердя від чистого серця.

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю бути вірними своїм цілям, принципам і зобов’язанням, любити життя і будь вдячними за кожен світанок!

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

Різдво — це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

Дорогий мій хрещеник, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю слідувати дорогою добра і удачі, бажаю гарно мріяти і щиро любити, бажаю плавати по хвилях натхнення і мандрувати по просторах щастя.

Мила сестричка! Вітаю тебе з Різдвом Христовим — найсвітлішим святом на землі! Нехай твій будинок буде сповнений друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта будуть завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Будь щаслива!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом своїми словами

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого ангела за твоєю спиною, який буде тебе захищати а також щастя в твоєму житті, удачі і везіння, розуміння оточуючих, добра в твоєму домі. Нехай береже тебе і твою сім’ю Бог.

Нехай в цю Святу ніч Різдва в вашому домі трапиться диво, а в очах іскриться радість! Бажаю чистих, світлих думок і спокою на душі, вищих благ, лише щиро добрих намірів! Нехай тепло, любов і розуміння близьких ніколи не закінчуються!