Привітати на Різдво

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції сучасних Різдвяних привітань своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

Різдвяні та новорічні канікули — це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Нехай свято в душі посіє частинку добра і милосердя, які переростуть в найсвітліші якості. Нехай день нагадає про Бога, про його розумінні і всепрощення.

Нехай посмішки будуть наповнювати світ навколо, добрі слова долітають і пестять слух. З Різдвом Христовим вітаю!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Вітаю від щирого серця. Нехай Різдво Христове подарує в будинку благодать і радість, пошле яскраве світло на дорогу життя і відкриє серце і душу для добра і щирої любові.

Вітаю з Різдвом! Нехай свято зміцнить вашу силу духу, надихне на нові справи і небесна благодать обдарує сімейне вогнище! Бажаю, щоб в пам’яті залишилися лише добрі і хороші події, а труднощі ніколи не лякали!

Різдвяні Привітання до сліз

Різдвяні Привітання українською мовою

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

Сьогодні Різдво — один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет — то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.