Привітати на Різдво

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції сучасних Різдвяних привітань своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі — твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом — Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом — Різдвом Христовим!

Бажаю, щоб ти завжди був укритий крилом ангела, ніколи не потрапляв в неприємності, а завжди був успішний, щасливий і здоровий. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мир Божий перебуває в твоєму серці, а в душі запанує спокій і умиротворення. Ніколи не відступай від своїх цілей. Будь щасливий і успішний в справах!

Привітати на Різдво до сліз

Різдвяні Привітання у прозі

Вітаю всіх з Різдвом Христовим, з щирим бажанням, щоб світло надії, освітлений немовлям Ісусом в день його чудесного народження, ніколи не переставав висвітлювати ваш шлях. Мої найкращі і теплі побажання, Зі Святом!