Привітати з Благовіщенням до сліз

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції самих красивих привітань з Благовіщенням українською. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю тебе з Благовіщенням і хочу від душі побажати ніколи не сумувати, не переживати через дрібниці, цінувати своїх близьких і частіше радувати їх благими звістками. Нехай настрій завжди буде відмінним, а душа співає від радості і передбачення приємних подій!

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому нехай буде веселе, хай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

Залишайтеся чисті душею і тоді неодмінно, на порозі вашого будинку завжди будуть тільки добро і радість. Вітаю від щирого серця зі святом Благовіщення. Бажаю вам благополуччя, щоб ніколи погані вісті і події не затьмарювали ваше життя. Творіть добро, і воно завжди буде винагороджено. Здоров’я вам на довгі роки, нехай удача супроводжує вам, у всіх богоугодних починаннях.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від чистого серця бажаю парити натхненно птахом по хмарах щастя, любові і надій, бажаю здоров’я, миру і благодаті.

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

Сьогодні — свято, благовіщення, і мені хочеться побажати вам вірити в диво, адже саме ця віра окрилює і штовхає на подвиги. Нехай у вашому житті буде якомога більше теплих слів, щирих посмішок, хай не прийде розчарування, а удача завжди посміхається вам! Зі святом від щирого серця!

нехайв великий день Благовіщення Діва Марія подарує вам свою ласку, обдарує натхненням на цілий рік. Нехай світлом тонкої січі увіллється у ваше життя віра, надія, любов і мудрість. Давайте разом вихваляти Мати нашого Бога Ісуса Христа!

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Вітаю з Благовіщенням! В цей великий день хочеться побажати смирення, доброти, щоб все, що приходить в Ваше життя приносило тільки світло і радість, нехай в душі і сім’ї завжди буде мир і спокій, здоров’я і довголіття!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.