Привітати з Благовіщенням у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції зворушливих привітань з Благовіщенням до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Залиш ж в цей день ти всяку роботу, хвалу свою скоріше Діві Марії принесеш. Сьогодні вона отримала Благу звістку, і дізналася, що саме вона удостоїлася честі стати матір’ю Ісуса. Восхвалі ж її! Прийми мої вітання з великим святом Благовіщення!

Благовіщення це великий, світлий, великий, святе свято. Вітаю тебе, нехай Божа матір береже тебе від усіх життєвих тривог, переживань, печалей, хвилювань. Нехай вона стане твоєю покровителькою і всюди дарує тобі мир і спокій. Бажаю, щоб твоє серце було наповнене лише благими намірами, світлими думками та бажаннями. Даруй добро, люби оточуючих людей, відкинь всі погані і злі думки з намірами в сторону. Назавжди позбудься зла, в це світле свято прости щиро всіх своїх кривдників і ворогів, примирися з ними. Нехай життя обдарує тебе щедрими подарунками долі. Коли в цей день ангел спустився до святій діві з радісною новиною про те, що вона незабаром народить сина, то в світ прийшло добро. Нехай же сьогодні наші серця будуть наповнені виключно благими намірами і світлими думками. Зі святом.

У цей чудовий свято будемо славити святу Мати Спасителя, посилаючи їй молитви і завдяки за її материнську турботу і любов! Нехай у свято Благовіщення Пресвятої Богородиці ваші душі наповняться добротою, а серця будуть радіти від любові, ніжності і щастя!

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

У такий прекрасний християнське свято — Благовіщення Пресвятої Богородиці, хочемо вам побажати умиротворення, очищення душі і думок від негативу і зла. Нехай біда обходить ваш будинок стороною, і наповнюється він тільки любов’ю, розумінням і щастям.

Благовіщення Пресвятої Богородиці — це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.