Привітати з Медовим Спасом до сліз, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції зворушливих привітань з Медовим Спасом у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодко жити, любити і мріяти, добротно працювати, прагнути до успіху і справляти з усяким справою.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю медових пряників в життя без батога і щастя солодкого, як справжній смачний і корисний мед.

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Зі святом! Нехай життя буде солодка як мед. Щоб сяяли на сонечкуочі від щастя, а жодна сльозинка не торкнулася вій. Нехай широка посмішка висвітлює всі навколо, а щирий сміх піднімає настрій оточуючим.

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було багато сонячних днів і тепла! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Привітання з Медовим Спасом українською мовою

Привітання з Медовим Спасом у прозі

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було більше сонця, тепла і літо тривало довго-довго! Нехай Ваші запаси добре зберігаються, а достаток заповнюється медової солодкістю! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Я вітаю тебе з солодким святом релігії, з Медовим Спасом. Багата історія та унікальні традиції цього свята знаходять своє відображення і в наші дні. Бажаю тобі зрозуміти, що ж являє собою це унікальне свято насправді. Нехай доля в Медовий спас засяє новими гранями і освітить благодатним сонцем. Бажаю тобі почути спів птахів і подивитися в світле небо, подумавши про щастя. Нехай такі моменти відбудуться не тільки в релігійний і світлий, воістину веселий і приємний день. Бажаю, щоб Медовий спас тільки став основою для того, щоб на все життя поширився сонячне світло, здатний змусити забути про будь-які печалях. Бажаю тобі по-особливому відзначити свято, яке потрібно насправді цінувати. Вітаю тебе з Медовим Спасом, здатним зігріти душу і подарувати віру в прекрасне майбутнє. Будь щасливий, мила людина!