Привітати з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Медовим Спасом . Обирайте які підійдуть саме вам.

З Медовим Спасом! Радості і спокою! Нехай дні твої стануть чистими і світлими! Завжди пам’ятай, що Творець посилає випробування тим, кому Бажає блага. Так ніколи не відступай ж перед труднощами. І нехай спокій, достаток і щастя не залишають тебе!

Сонечко іскриться в кожній крапельці запашного меду. Солодкий аромат розноситься по всій окрузі. Чути дзвін з церковних дзвіниць. Тиха радість переливається від серця до серця. Усюди чути теплі привітання, люди пригощаються бурштиновим медом. Неспішної ходою прийшов Медовий Спас! І я хочу від щирого серця привітати вас, мої солодкі! Радості вам, миру і благополуччя!

Кажуть, що в день Медового Спаса Господь прощає нам всі гріхи. Нехай в цей день вам пошле Всевишній промені щастя, миру і добра, освітивши всю землю золотим світлом, що спалює навколо все горе, печаль, смуток і тривогу. Бажаємо всім ніколи не зупинятися перед випробуваннями, посланими понад, і обов’язково прийти до своєї мети.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Вітаємо з чудовим святом — Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Ми вас вітаємо з медовим Спасом! З божественним сонячним святом! Нехай цей день зробить ваше життя ще краще і принесе багато позитивнихмоментів!

Медових пряників тобі в Спас! І медового солодкого закінчення літа! Перший врятував несе м’яке сонечко і ще безліч можливостей насолодитися його теплом! Нехай тобі буде медово і тепло весь день, весь місяць, весь рік!

Мила подруга, поспішаю привітати тебе з чудовим святом, Медовим Спасом! Бажаю, щоб краса твоя з роками лише примножувалася! А суджений-ряджений зробив твоє життя солодким, як бджолиний мед! Щоб коса твоя побачила не скоро сивину! Щоб Усі ж вони сповнились дівочі мрії і сподівання! А Господь зберігав і оберігав від усього лихого!

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Вітаю тебе з Медовим Спасом! Хочу побажати життя, солодше, ніж мед. Нехай добробут і щастя увійдуть до твого дому. Нехай Боже благословення допоможе гідно подолати всі випробування і зміцнити віру! Сонця тобі і радості, достатку і натхнення!