Привітати з Медовим Спасом українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Медовим Спасом . Обирайте які підійдуть саме вам.

З медовим Спасом вас я вітаю і бажаю медової, солодкого життя, здоров’я і благополуччя! Медової любові, завжди ясної погоди, веселощів, терпіння і сил! Щоб кожен рік приносив плоди і результат від виконаної роботи!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість — прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Привітання з Медовим Спасом своїми словами

Привітання з Медовим Спасом до сліз

Медовий спас — це свято, яке приходить не просто так. Тому бажаю я тобі зібратися зі своїми близькими, дорогими людьми за одним святковим столом і покуштувати солодких пирогів з медовим смаком. Нехай таке свято подарує вам відчуття домашнього вогнища, фортеці сім’ї і щирої турботи один про одного. Хочу побажати тобі відчути в світлий день важливість і цінність життя, усвідомити, наскільки важливо бути поруч зі своєю сім’єю, яка здатна стати гідною підтримкою у багатьох життєвих ситуаціях. Вітаю я тебе з Медовим Спасом, шансом на перетворення життя і відкриття її нових граней. Використовуй цей шанс, адже він дається кожній віруючій людині. Нехай Божа милість буде протегувати тобі на віки віків. З релігійним, світлим святом прийми найщиріші вітання, що надходять від душі, серця. Нехай вони зігріють тебе.

Вітаю з особливим святом кожної віруючої людини. Нехай Медовий спас порадує особливими подіями, здатними зігріти душу і повірити в те, що все мрії можуть втілитися в реальності. Пам’ятай про те, що, думаючи про своїх ближніх людей, ти, тим самим, залучаєш добро і до себе. Тому я бажаю саморозвитку, так як саме воно може привести до справжнього щастя. Нехай всесвіт почує позитивний відгук у серці і піде назустріч у втіленні добрих побажань іншим і здійсненні твоїх сокровенних мрій. Я щиро сподіваюся, що цим літнім днем ​​ти зможеш відчути і зрозуміти, що ж означає душевне заспокоєння.Будь ласка, збережи це унікальне почуття, відчуття, як можна довше. Будь щасливий, адже ти насправді заслуговуєш цього. Ще раз вітаю з Медовим Спасом. Вітаю від душі, від чистого серця і з благими думками.