Привітати з Пасхою українською мовою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції зворушливих привітань з Пасхою простими словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

Сьогодні великий день — день Воскресіння Христа! Ставайте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь вам допомагає у всіх починаннях. Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємопідтримка і взаєморозуміння.

Христос Воскресе! День Великодня воістину торжествує, і я урочисто вітаю вас з цим великим святом! Нехай цей день зцілює і дарує надію на краще! Віра в Бога нехай зросте, а всі печалі відійдуть у небуття!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскресе!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

Жайворонки дзвінким співом, оспівують святе воскресіння. Нехай і душі всіх людей зрадіють і наповняться благодаттю. Святкові свічки наповнять очі тих, хто молиться, любов’ю і теплом. Христос Воскресе! Воістину Воскрес! Бажаю вам тільки благополуччя і спокою. Здоров’я і святого благословення. Нехай мир і любов панують у ваших домівках. Нехай аромат пасок і пирогів, приверне сьогодні ваших друзів і рідних в гості. Зі святом Світлого Великодня.

Вітаю з добрим святом Пасхи і від душі бажаю краси, достатку, щастя, радості, миру, добра і удачі в житті, а також віри, щирості, надії, відради, любові, світлої мрії і натхнення в серце. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, нехай це чудове свято осяє яскравим світлом твій шлях.

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! У Істину Воскрес — на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!