Привітати з Пасхою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції сучасних привітань з Пасхою у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

З Великоднем вас, дорогі мої! Нехай на серце буде тепло і світло, від вогників великодніх свічок запалають нові надії. Будьте коханими і щасливими, хай береже вас Господь!

Нехай світла Пасха принесе багато добра, море сонячних миттєвостей і сотні приводів променистопосміхнутися! Бажаю, щоб кожну мить було наповнене щастям і любов’ю! Нехай Господь в цей чудовий свято пошле своє благословення!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю, щоб твоя душа розцвіла новими надіями, щоб твоє життя заграла новими фарбами, щоб твоя любов знайшла відгук в серцях дорогих людей. Бажаю божої благодаті, здоров’я, миру і добра!

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя — це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас — грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа — він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!