Привітати з Пасхою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції сучасних привітань з Пасхою у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Зі святою Пасхою всіх вітаю! Бажаю вам, мої хороші, тепла серцевого, ніжності душевної, доброти справжньою, непідробною щирості і любові безмежної! Нехай добро переможе зло, гордість і лінь програють працьовитості і поблажливості і нехай світом, і вашими серцями править любов!

Настав велике свято — Великдень! Я бажаю тобі, щоб це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав тобі хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Нехай Божа благодать, розраду, благополуччя і щастя щодня приходять у ваш будинок. Бажаю відчувати і нести в світ тільки світло, добро і любов … і отримати все те ж саме назад — примноженої. З Воскресінням Христовим!

Світлий Великдень — це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Сьогодні, зустрічаючи друзів і рідних, ми говоримо: Христос воскрес! Так нехай в цей святковий день Великодня відроджується все найкраще в нашому житті — любов до ближнього, віра в справедливість, світле і святковий настрій. Нехай тільки добро йде поруч з Вами по життю!

Привітати з Пасхою до сліз

Привітання з Пасхою до сліз

Зі святом святої Пасхи я вас всіх від душі вітаю! Нехай день, коли небесний владика воскрес, стане для нас усіх чудотворних і доброчесним. Бажаю всім здоров’я, сил, добра, миру і спокою!

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!