Привітати з Пасхою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції сучасних привітань з Пасхою у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем — великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

Нехай радість Пасхального дзвону відкриє душу для щастя. Нехай Господь благословить тебе і нагородить особливим світлом, який вкаже в житті вірний шлях, захистить від помилок і допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо себе ауру добра.

Нехай на Пасху Христову в твоїй душі розпуститься цілий розсип щастя, райського благодатність, самовідданої віри, самовідданої доброти, безмежної радості і відмінного здоров’я. Христос Воскрес!

З Світлої Пасхою Христовою! Нехай Бог береже Вас і Вашу родину і оберігає від розчарувань, хвороб, горя. Нехай з Вами завжди рука об руку йде щастя і умиротворення!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне — на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Нехай з цього світлого дня у тебе вистачає сил ніколи не опускати руки і ніколи не відривати погляд від небес (бо там для всіх знайдеться надія, розраду і підказка в скрутну хвилину). Бажаю тобі такого життя, щоб тобі не на що було скаржитися і завжди було за що дякувати Господу!

Весна час любові, мабуть, тому свято Великодня відзначається навесні. Ісус Христос постраждав, перш за все, за любов — любов до всіх людей. Він любив і прощав навіть своїх мучителів і катів. Не кожен здатний на такий духовний подвиг. Так давайте ж хоча б любити ближнього свого. Прощати образливі слова, несподівані вчинки і тоді, світлим буде не тільки свято Пасхи, а й кожен день.

«Христос Воскресе!» — говоримо ми в свято світлого Великодня. Радійте цього дня, любите життя, вірте в Христа! Нехай сьогодні за святковим великоднім столом збереться вся ваша сім’я. І нехай кожен новий день приносить вам благополуччя, здоров’я і дарує щастя!

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!