Привітати з Великоднем

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Великоднем . Обирайте які підійдуть саме вам.

Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса — Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Нехай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, в молитві, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

З Пасхою Христовою! Бажаю яскравою, як святкові яйця життя, стати добрішими, терпимими, здоровіше, навчитися всепрощення, бути уважнішими до ближніх, нехай в житті відбуваються тільки світлі, щасливі події!

Від щирого серця і світлої душі це привітання ми адресуємо саме вам! І говоримо Христос Воскрес! Бажаємо, щоб з настанням цього благодатного свята ваш будинок відвідали щастя, любов і благополуччя. Нехай цей день принесе удачу та успіх у всіх починаннях, посмішку, радість і турботу ваших близьких!

У світлий великодній свято бажаємо поновлення Вашої душі, світу Вашому будинку. Нехай сім’я стане надійною опорою і підтримкою в усьому, хай будуть здорові і щасливі Ваші діти. Христос Воскресе!

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!