Привітати з Водохрещем у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Водохрещем . Обирайте які підійдуть саме вам.

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Вітаю тебе зі святом Хрещення Господнього і хочу побажати, щоб відбувалося все тільки найкраще. Нехай сама доля готує тобі чудові подарунки, нехай на дорозі, якою ти йдеш, не виникає перешкод, нехай ті, хто тебе любить і вірить в тебе, ніколи не розчаровуються, щоб життя було сповнене любові і радості!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце — любов’ю.

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Вітаю вас з чудовим святом! Хрещення Господнє — це відмінний привід для того, щоб в черговий раз подякувати Богові за те, що він дав нам найбільший дар — життя! Нехай здоров’я і довголіття завжди будуть з нами поруч і йдуть рука об руку, нехай ваші рідні люди ніколи не хворіють і будуть щасливі!

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!