Привітати з Водохрещем у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Водохрещем . Обирайте які підійдуть саме вам.

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю змити разом з себе і гріхи, і недуги, в молитві своїй стати добрішою і покірно. І нехай Господь винагородить тебе новими силами за твоє милосердя, за твоє покаяння. Бажаю радісним і щасливим життя з чистою любов’ю і світлою надією.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Настав святе свято Хрещення, головною подією якого є освячення води. Недарма цю воду називають цілющою — вона лікує, охороняє і оберігає нас від усього поганого. Дорогі мої, я вітаю вас зі святом. Нехай всі сумніви і біди зникнуть назавжди. Нехай радість і спокій прийдуть в ваш будинок. Бажаю вам достатку, миру, мудрості і удачі. Нехай більше щасливих миттєвостей буде у вашому житті. Нехай сильний мороз тріщить на вулиці, а душа буде зігріта добротою, милосердям. Хороших вам і надійних друзів. Дай вам Бог ніколи не помилятися в людях. Вірте в Господа, і він обов’язково прийде вам на допомогу.

У день Господнє Богоявлення, хочеться побажати мирного неба, спокою, доброти і щасливою святкової атмосфери.

Вітаю з Господнім Богоявленням. Нехай мир увійде в ваші душі і серця, нехай у ваших будинках панує затишок і благодать!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселить надію, дасть сил йти до поставлених цілей. Вітаємо з великим святом вас!