Щиро привітати з Великоднем у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції красивих привітань з Великоднем у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято — Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Сьогодні будуть зведені всі старі рахунки. Ми сядемо за стіл і зійдемося один на один в битві фарбованими яйцями. І нехай переможе найсильніший! З паскою!

Поздоровляю з Пасхою Христовою і цілим місяцем світлих великодніх днів! Множте добрі справи, ведіть активне духовне життя, сповняйтеся чистотою і гармонією, прикрашайте душу милосердям, допомагайте близьким. Допомоги Божої, миру, радості!

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас — грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа — він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!

Світлий Великдень — це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!