Красиво привітати з Пасхою

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Пасхою . Обирайте які підійдуть саме вам.

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.

Улюблений, від щирого серця вітаю тебе з Великоднем. Нехай наша любов буде охоронятися небесами, нехай Христос береже тебе. З найсвітлішим, добрим і дивним православним святом,дорогий!

Вітаю всіх з Великим Днем Воскресіння Христового! Цей день — день, коли для нашої свободи сам Христос нам життя дарував, пожертвував собою заради порятунку людства. Він подарував нам свободу від полону смерті, полону гріха і полону пекла! Христос переміг смерть!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Воскресіння Господа Ісуса Христа — чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос взяв наші гріхи на себе і проклав нам дорогу до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрісправи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа була марна. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє в життєвих перипетіях!

З Великоднем від усього серця вітаю! Очищення душі, думок і помислів бажаю! Нехай тебе нічого не обтяжує і не турбує, а кожну мить твого життя приносить щось хороше!