Оригінально привітати з Пасхою у прозі, своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції самих красивих привітань з Пасхою своїми словами. Обирайте які підійдуть саме вам.

У світлий великодній свято бажаємо поновлення Вашої душі, світу Вашому будинку. Нехай сім’я стане надійною опорою і підтримкою в усьому, хай будуть здорові і щасливі Ваші діти. Христос Воскресе!

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові — ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб в цей світлий добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить всю вашу життя, щоб із вами в усьому і допоможе жити. Будьте щасливі!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Від щирого серця вітаємо Вас зі Світлим Христовим Воскресінням і святом Пасхи! Нехай Господь завжди береже Вас і Вашу родину, нехай Божа благодать ніколи не покидає вас, миру, щастя, здоров’я! Всього Вам найкращого! Хай береже Вас Господь!

Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні і завжди душа твоя іскриться вірою, помисли — добром, а серце — любов’ю.

Воскрес Христос! Христос Воскрес! Бажаю, щоб у ваш будинок приходили тільки благі вести. Щоб життя була прикрашена щастям, наповнена світлом і оточена благополуччям. Нехай не меркне радість у ваших очах, нехай завжди горить любов у ваших серцях, нехай віра завжди допомагає вам у житті. З паскою.

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!