Оригінально привітати з Трійцею своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Трійцею . Обирайте які підійдуть саме вам.

Як колись зійшов на учнів Христових Дух Утішителя, так і на тебе нехай зійде Божа благодать, наповнюючи життя світлом безтурботної радості і надихаючого щастя! З Трійцею!

Від щирого серця вітаю зі святом Трійці. Нехай навколо все буде добро і зелено, нехай в сторону підуть проблеми життя, нехай забудуться образи і тривоги, нехай ніжним ароматом надії і яскравим світлом радості наповниться твоє життя.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю всіх земних благ і неземних почуттів ніжності, невгамовної співу птахів і згасає надії душі, істинної радості серця та постійного світла щастя в житті.

Свята Трійця — світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Нехай величезна кількість зелені, яка прикрашає сьогодні твій будинок, перетвориться у величезну кількість «зелені» в твоєму гаманці. Будь багатим матеріально і духовно. З Трійцею Святою!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму — успішними ідеями, а чаша достатку — матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це — чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!